Ko smo mi?

Tim sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti komunikacija, marketinga i psihologije ponašanja. Svojim veštinama i znanjem vam pomažemo da vas klijenti brzo i lako pronađu i da jasno komunicirate željene poruke vašoj ciljnoj grupi.

Naše vrednosti su:

icon-fun

Zabava

Volimo da se zabavljamo dok radimo. Ako nam projekat nije zabavan, onda nije za nas. Osim zabave, u poslu nas vode i voze ljubav i strast.
icon-play

Lakoća

Ne volimo da komplikujemo, volimo da pojednostavimo. Zato su nam strategija i struktura alati od kojih počnemo i kojima se vodimo tokom cele saradnje.
icon-target

Svrha

Svaka aktivnost treba da jasno doprinosi ciljevima. Sve što radimo je da bismo bili korak bliži mestu gde želimo da stignemo.

Svaka aktivnost treba da doprinosi ciljevima. Sve što radimo je da bismo bili korak bliži mestu gde želimo da stignemo.

Tim

Ana Brzaković - Osnivač i direktor

Prepoznaćete je po rečima: struktura, jednostavnost i optimizacija. Dva omiljena pitanja su joj: Kako to može jednostavnije? Ko to može da uradi? Rečenica koju često izgovara: možemo da radimo sve, ali ne sve odjednom.

Dragana Tomić

„Verujem da reči imaju moć i da dobra ideja govori samo za sebe, a manje dobra traži objašnjenje. Zato se ja ne ubeđujem. U mom univerzumu kreativnost je kralj, a strategija kraljica. Ne pričam priče, tražim put do srca“

Ana Milojević

Veruje da ništa nije nemoguće kada se dobro organizuje vreme i napravi efikasan plan. Kroz široko iskustvo u različitim sferama stekla je mnogobrojne veštine koje dobro upotrebljava u oblasti marketinga. Voli da pronalazi kreativna i inovativna rešenja za različite probleme.

Milica Starinac

Smatra da je svet postoji da bi se proputovao. Posvećeni je multitasker koji odlično rešava probleme koristeći svoja iskustva sa međunarodnih razmena. Kreativnost i saradnja sa ljudima joj daju snagu da prevazilazi izazove sa kojima se susreće u poslu.